ZESPÓŁ SZKÓŁ SPOŻYWCZO - GASTRONOMICZNYCH WARSZAWA, ul. KOMORSKA 17/23

Slides:



Advertisements
Podobne prezentacje
Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 3 im. S. Dariusa i S. Girenasa
Advertisements

Bezpieczeństwo publiczne-edukacja dla służb mundurowych.
Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich
X Liceum OGÓLNOKSZTAŁCĄCE
ZAPRASZAMY NA PREZENTACJĘ OFERTY SZKÓŁ
Szanowna Pani Dyrektor, Szanowny Panie Dyrektorze, Pragniemy zaprosić Pani/Pana szkołę do udziału w Ogólnopolskim Projekcie Edukacyjnym Przekonujemy się
Wyrównywanie szans edukacyjnych
NOWE TECHNOLOGIE NA USŁUGACH EDUKACJI Publiczna Szkoła Podstawowa nr 3 w Grodkowie Podstawowe informacje o projekcie.
Kształcenie zawodowe a kadra pedagogiczna
KSZTAŁCENIE ZAWODOWE W POWIECIE KLUCZBORSKIM Miejsce: Aula Zespołu Szkół Ogólnokształcących im. Adama Mickiewicza w Kluczborku Termin: 28 listopada 2007.
Zespół Szkół Techniczno - Informatycznych w Busku - Zdroju
1. 2 Położenie szkoły 3 W skład Zespołu Szkół Ogólnokształcących i Zawodowych wchodzą cztery typy szkół kształcące młodzież i dorosłych na różnym poziomie:
Struktura egzaminu zawodowego
GIMNAZJALISTO, jeśli marzysz o dobrej pracy! Chcesz profesjonalnie gotować i serwować potrawy Lubisz kontakt z ludźmi i chciałbyś świadczyć im usługi.
Gastronomiczno – Hotelarskich
Zsliz.olecko.pl Zespół Szkół Licealnych i Zawodowych w Olecku zaprasza do rozpoczęcia nauki w zawodzie TECHNIK ŻYWIENIA.
Zespó ł Szkó ł Rolniczych w Z ł otowie Zaprasza!!.
OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY
lecz dla życia się uczymy”
Zasadnicza Szkoła Zawodowa Nr 14 we Wrocławiu
Egzamin potwierdzaj ą cy kwalifikacje zawodowe. STRUKTURA EGZAMINU Etap pisemny Część I – zakres wiadomości i umiejętności właściwych dla kwalifikacji.
PROJEKT „MÓJ WYBÓR – MOJA PRZYSZŁOŚĆ” REALIZOWANY PRZEZ
40 lat minęło... W Specjalnym Ośrodku Szkolno – Wychowawczym w Słubicach
Zsliz.olecko.pl Zespół Szkół Licealnych i Zawodowych w Olecku zaprasza do rozpoczęcia nauki w zawodzie TECHNIK KUCHARZ ul.
ZESPÓŁ SZKÓŁ SPOŻYWCZO - GASTRONOMICZNYCH WARSZAWA, ul. KOMORSKA 17/23
ZESPÓŁ SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH w SOMONINIE
ZSP NR 6 W ŁODZI Działalność „Spożywczaka”
Klub nauczyciela przedmiotów gastronomicznych
WITAMY w Zespole Szkół w Lubominie.
T echnikum Ż ywienia i G ospodarstwa D omowego Specjalizacja: kelner-barman dietetyk usługi hotelarsko-turystyczne żywienie zbiorowe Nauka trwa 4 lata.
Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 2 im Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 2 im. Stanisława Staszica w Tomaszowie Mazowieckim ul. Św. Antoniego 57/61.
ZESPÓŁ SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH NR 15 W ŁODZI
Rekrutacja – 2010 Zespół Szkół Nr 2 w Nowym Dworze Gdańskim, ul. Warszawska 54 ZESPÓŁ SZKÓŁ NR 2 NAJLEPSZY WYBÓR ! Nie dla szkoły, lecz dla życia się uczymy.
Technikum nr 3 Gastronomiczno-Hotelarskie
ZSE-T. ZSE-T Nasza MISJA „Naszą misją jest kształcenie obywateli na miarę potrzeb XXI wieku, czyli z właściwym zasobem wiedzy, rozwijających własne.
KSZTAŁCENIE W ZAWODACH
Liceum paramilitarne wycieczki programowe do :
TECHNIKUM ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH.
Zespół Szkół Gastronomicznych
OFERTA EDUKACYJNA ROK SZKOLNY 2013/2014
OFERTA EDUKACYJNA ROK SZKOLNY 2014/2015 Z e s p ó ł S z k ó ł Z a w o d o w y c h w R a c i b o r z u.
V Turniej Zawodów m. st. Warszawy 1 i 2 kwietnia w Zespole Szkół Nr 21 odbył się V Turniej Zawodów m. st. Warszawy pod hasłem „Świadomy wybór zawodu -
ZESTAWIENIE WYNIKÓW KONKURSÓW W ROKU SZKOLNYM 2013/2014
Wojewódzki Urząd Pracy w Szczecinie „ ZACHODNIOPOMORSKIE TALENTY – REGIONALNY SYSTEM STYPENDIALNY” projekt realizowany przez Wojewódzki Urząd Pracy w Szczecinie.
ZESPÓŁ SZKÓŁ SPOŻYWCZO - GASTRONOMICZNYCH WARSZAWA, ul. KOMORSKA 17/23
Zespół Nauczycieli Przedmiotów Przyrodniczych rok szkolny 2013/2014.
I SEMESTR ROKU SZKOLNEGO 2014/2015 Konkursy. 5 grudnia 2014 roku w Centrum Techniki Kulinarnej w Warszawie, przy ul. Racjonalizacji 5 odbyła się VI edycja.
ZESPÓŁ SZKÓŁ TECHNICZNYCH I OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH IM. STEFANA ŻEROMSKIEGO W CZĘSTOCHOWIE.
Płock, Al. F. Kobylińskiego 25
TECHNIK ŻYWIENIA I ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH
Konferencja koordynatorów doradztwa zawodowego Specyfika szkół zawodowych znajdujących się na terenie dzielnicy Praga-Południe 11 – 13 maja 2015 r., Maróz.
PREZENTACJA: OFERTA EDUKACYJNA SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH prowadzonych przez Powiat Bytowski na rok szkolny 2016/2017.
PATRONAT PREZYDENT MIASTA CZĘSTOCHOWY DYREKTOR DELEGATURY KURATORIUM OŚWIATY W CZĘSTOCHOWIE CentrumInformacjiZawodowej Centrum Kształcenia Praktycznego.
Projekt współfinasowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego1 Priorytet IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach.
Zespół Szkół Gastronomicznych im. I Armii Wojska Polskiego ul. Sienkiewicza – 357 Łódź Tel.: (042) Tel./fax: (042)
Dyrektor Gimnazjum 141 mgr Grzegorz Kaliski Jakość nauczania w Gimnazjum 141 G141 inne gimnazja Targówka.
Zasadnicza Szkoła Zawodowa 3-letnia Zasadnicza Szkoła Zawodowa 3-letnia zawód – kucharz zawód – kucharz.
Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 1 im. Noblistów Polskich Szkoła praktycznych umiejętności Oferta edukacyjna na rok szkolny 2016/2017 dla absolwentów.
ZESPÓŁ SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH NR4 „GASTRONOMIK” Łódź, ul. Sienkiewicza 88 tel
Specjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy Nr 1 im. Janusza Korczaka Łódź ul. Siedlecka 7/21 telefon: ,
Specjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy Nr 1 im. Janusza Korczaka Łódź ul. Siedlecka 7/21 telefon: ,
SZKOŁA STOWARZYSZONA W UNESCO PATRONAT NAD SZKOŁĄ SPRAWUJĄ Wydział Farmaceutyczny.
Codziennie, ucznio- wie otrzymują mleko, a zapisani na obiady smaczne i ciepłe po- siłki.
Fotografik, malarz, poeta i prozaik. Marynarz, żeglarz i podróżnik. Konspirator, zesłaniec, legionista, ułan, wreszcie generał Wojska Polskiego.
Fotografik, malarz, poeta i prozaik. Marynarz, żeglarz i podróżnik. Konspirator, zesłaniec, legionista, ułan, wreszcie generał Wojska Polskiego i Adiutant.
Zespół Szkół Gastronomicznych im. I Armii Wojska Polskiego
CENTRUM KSZTAŁCENIA ZAWODOWEGO I USTAWICZNEGO W SOSNOWCU
ZESPÓŁ SZKÓŁ PONADGIMNAZJALNYCH W TUSZYNIE
Praca z uczniem zdolnym w Zespole Szkół nr 8 we Włocławku
BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA
Zapis prezentacji:

ZESPÓŁ SZKÓŁ SPOŻYWCZO - GASTRONOMICZNYCH WARSZAWA, ul. KOMORSKA 17/23

SPOŻYWCZO – GASTRONOMICZNE im. J. Pawła II TECHNIKUM SPOŻYWCZO – GASTRONOMICZNE im. J. Pawła II kucharz kelner technik organizacji usług gastronomicznych technik żywienia i gospodarstwa domowego ZASADNICZA SZKOŁA SPOŻYWCZO – GASTRONOMICZNA kucharz małej gastronomii TECHNIKUM UZUPEŁNIAJĄCE NR 2

SPOŻYWCZO – GASTRONOMICZNE SPOŻYWCZO – GASTRONOMICZNA Od roku szkolnego 2012/2013 TECHNIKUM SPOŻYWCZO – GASTRONOMICZNE im. J. Pawła II technik żywienia i usług gastronomicznych technik technologii żywności z kwalifikacją cukierniczą kelner ZASADNICZA SZKOŁA SPOŻYWCZO – GASTRONOMICZNA kucharz cukiernik

Nasza szkoła uzyskała Certyfikat Prezydenta m. st. Warszawy

„Warszawskie szkoły zawodowe na europejskim poziomie” Realizujemy projekty WARSZAWSKICH INICJATYW EDUKACYJNYCH w ramach programu „Warszawskie szkoły zawodowe na europejskim poziomie” (2009, 2010, 2011) 2009 – jeden projekt 2010 – trzy projekty 2011 – trzy projekty

Młodzież uczestniczy w różnych formach zajęć pozalekcyjnych: wycieczki o różnorodnej tematyce koła zainteresowań (gastronomiczne, barmańskie, kelnerskie, cukiernicze, przedmiotowe, sportowe) szkolenia i warsztaty wykłady na warszawskich uczelniach: – Wszechnica Żywieniowa (SGGW) – Uniwersytet Warszawski (Wydział Chemii) spektakle teatralne i „ambitne” kino

SUKCESY UCZNIÓW W KONKURSACH I OLIMPIADACH

X Ogólnopolska Olimpiada Młodych Barmanów (kwiecień 2011) III miejsce

Ogólnopolski Konkurs Gastronomiczny „Kuchnia Polska na Mazowszu” (listopad 2009) GRAND PRIX dla szkoły I i II miejsce w konkursie kulinarnym II miejsce w konkursie kelnerskim

„Kuchnia Polska na Mazowszu” Kulinarnych Mistrzostwach Świata Nasi zwycięzcy ubiegłorocznego Ogólnopolskiego Konkursu Gastronomicznego „Kuchnia Polska na Mazowszu” reprezentowali Polskę w 9 - osobowym zespole Juniorów w Culinary World Cup Kulinarnych Mistrzostwach Świata w Luksemburgu Nasza reprezentacja wróciła z brązowym medalem.                      

Ogólnopolski Konkurs Gastronomiczny „Kuchnia Polska na Mazowszu 2010” III miejsce w konkursie kulinarnym III miejsce w konkursie kelnerskim

Warszawski Turniej Szkół Gastronomicznych "Wielkanocne Przekąski w formie black box 2010" III miejsce (marzec 2010)

Turniej Szkół Gastronomicznych „Drób na Wielkanocnym Stole 2011” III miejsce (marzec 2011)

XV edycja Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Cukiernik II miejsce (styczeń 2010)

III miejsce (listopad 2011 r.) "Warszawa w smaku i kształcie zaczarowana„ KONKURS CUKIERNICZY III miejsce (listopad 2011 r.)

Konkurs historyczny "Polskie Victorie..." wyróżnienie za wiersz pt. "Grunwald" (listopad 2010)

II Mistrzostwa Polski Uczniów Szkół Cukierniczych EXPO SWEET 2012 II Mistrzostwa Polski Uczniów Szkół Cukierniczych (luty 2012r.)

Dzielnicowy Konkurs Recytatorski Poezji Karola Wojtyły i o Janie Pawle II II i III miejsce (listopad 2010)

Wojewódzki konkurs "Moja wiedza o II wojnie światowej” wyróżnienie (październik 2010)

Młodzież bierze udział w wielu konkursach: recytatorskich historycznych matematycznych wiedzy o Janie Pawle II ekonomicznych fotograficznych zawodowych sportowych

Nasz projekt "W poszukiwaniu zaginionych wartości" w konkursie organizowanym przez m. st. Warszawa był nominowany do grona 20 najlepszych programów spośród 113 zgłoszonych do Warszawskiej Giełdy Programów Edukacji Kulturalnej

Uczeń technikum uczestniczy w projekcie edukacyjnym „Koncert Życia Fryderyka Chopina”

Więcej o szkole dowiesz się 19 kwietnia 2012r Więcej o szkole dowiesz się 19 kwietnia 2012r. Spotkanie informacyjne godz. 1700