IMPREZA ”Karnawałowe SwawOLE!!”
SCENARIUSZ IMPREZY STYL IMPREZY OBSADA MUZYKA SCENOGRAFIA BUDŻET CATERING
PRL PRZAŚNA ROZRYWKA LUDU Wieczór sentymentalny, nawiązujący do czasów w których nie zawsze chcieć oznaczało móc. Cofniemy się do chwil, kiedy personel nie spełniał w pełni Unijnych Standardów, a półki sklepowe były przeciążone octem. Wieczór niebanalny, który powinien dostarczyć moc niezapomnianych wrażeń!
Na powitanie każdy uczestnik gratis dostanie kartki żywnościowe do zrealizowania w bufecie M-2. Dla najlepiej wystylizowanych gości prezent .* *Prezent ufunduje firma Okechamp S.A. w postaci zestawu produktów OLE!
LISTA GOŚCI Dobrzy znajomi, ludzie powiązani ze sobą emocjonalnie. Przodownik pracy nr 1 – Tomasz Przodownik pracy nr 2 – Mariusz Przodownik pracy nr 3 – Sławomir Przodowniczka pracy nr 4 – Monika Przodowniczka pracy nr 5 – Marta Bufetowa nr 6 – Lucyna
ZAPROSZENIA Na tydzień przed przyjęciem warto przygotować zaproszenia. Żądam potwierdzenia, nie przyjmuję odmówienia!
Obywatele i Obywatelki - nastał czas by zrobić coś dla Nas! Informuję o obowiązkowym, dobrowolnym spotkaniu, na które należy przytaszczyć swoje ciało, pełne pozytywnej energii Obywatele i Obywatelki - nastał czas by zrobić coś dla Nas! oraz symboliczną dychę!
Muzyczny powrót do przeszłości. MUZYKA Przygotowanie kompilacji dźwięków. Muzyczny powrót do przeszłości.
SCENOGRAFIA Na jeden dzień przed przyjęciem warto przygotować dekoracje, które uświetnią spotkanie. Nie może zabraknąć bukietu z trzynastu czerwonych goździków :-) Wyznaczyć stanowisko strzałowe. Skompletować zastawę „Społem” i aluminiowe sztućce. Aranżacja niczym z mlecznego baru!
Wystrój wnętrz i sącząca się z głośników muzyka przeniesie nas kilka dekad wstecz wyzwalając chęć: "... zróbmy więc prywatkę, jakiej nie przeżył nikt, niech sąsiedzi walą, walą, walą do drzwi, sztuczne ognie niech się palą, palą, palą, a Ty tańcz i wino pij ..." "Tańcz i wino pij" Oddział Zamknięty
BUDŻET Impreza karnawałowa niskobudżetowa. Podział kosztów między uczestnikami i innymi dobroczyńcami – podmiotami gospodarczymi, zgodnie z zasadą „Siła w Grupie”.
CATERING Przepis na udane karnawałowe przyjęcie to nie tylko dobra muzyka i doborowe towarzystwo, ale również ciekawe menu. Menu dostosowane do gustu gości. Powitanie gości pajdą świeżego, pachnącego chleba wiejskiego ze smarowidełkiem. Do wyboru smalec ze skwarkami lub masełko z solą.
Menu: kawa Inka i herbata z fusami do wyczerpania wody zimne nóżki z octem sałatka jarzynowa z gotowanych w rosole warzyw "zmemłanych" z majonezem bigos noworoczny z kapusty z 2010 roku kiełbaski na zimno, kiedy ostygną rosół po północy blok na słodko
ogórki z kamiennego garnka pieczarkowy Hit marynowany z papryką i koperkiem czosnek z pesto sól paluszki na słono Zagrychy, soki, przepitki i alkohole będą wydzierane z rąk przez bufetową!!!
KONIEC OLE! J