Dzień Zdrowego Żywienia. Zapraszamy do obejrzenia relacji z przebiegu Dnia Zdrowego Żywienia w naszej szkole.
Uczniowie klasy I-II gimnazjum chętnie przystąpili do pracy nad swoją sałatką.
Sałatkę wykonywali zgodnie z przepisem od mamy jednego z uczniów.
Oto efekt pracy klasy I-II gimnazjum
Stanowisko pracy klasy III gimnazjum
Sałatka z surowych warzyw musi być zdrowa, bogata w witaminy.
Oto efekt pracy klasy III gimnazjum.
Składniki pokarmowe na sałatkę klasy IV-VI zespołu edukacyjno – terapeutycznego. Oto efekt pracy klasy III gimnazjum.
Uczniowie klasy ZET również samodzielnie przygotowywali swoją sałatkę.
Oto efekt pracy klasy IV-VI ZET
Komisja konkursowa podczas oceny pracy uczniów.
Dziękujemy wszystkim za zaangażowanie w organizację i przebieg Dnia Zdrowego Żywienia w naszej szkole. Krystyna Janus
„Jesienna surówka mojej mamy” Przepisy na pyszne, proste surówki i sałatki z owoców i warzyw według przepisów mam naszych uczniów.
Miejsce I w konkursie. Praca konkursowa klasy I-II gimnazjum.
Miejsce II w konkursie. Praca konkursowa klasy III gimnazjum.
Miejsce III w konkursie Miejsce III w konkursie. Praca konkursowa klasy IV-VI zespołu edukacyjno – terapeutycznego szkoły podstawowej
Wyróżnienie Praca konkursowa klasy IV-V szkoły podstawowej
Zwycięzcom i wyróżnionym serdecznie gratulujemy Krystyna Janus