Propozycja pierwsza140zł Propozycja druga 170zł/os.

Slides:



Advertisements
Podobne prezentacje
Promocja Zdrowia w Przedszkolu Leśne Skrzaty w Przeźmierowie 2012/2013
Advertisements

Jedzenie w Hiszpanii.
Powiedz mi co jesz, a powiem Ci kim jesteś
Uczniowie Szkoły Podstawowej nr46
Bale Absolutoryjne Dla każdego studenta okres studiów to czas wytężonej pracy, czas ciężkiej nauki, czas w którym często egzaminy i zaliczenia są
POŁOWINKI ARCHITEKTA wraz z Wydziałem Elektrycznym TUCZNO
Kuchnia Turecka.
Narodowe potrawy Wielkiej Brytanii
Do zapoznani się z naszą ofertą świąteczną
Zapraszamy do organizacji szkoleń, konferencji i pobytów firmowych w jesiennej ofercie promocyjnej w cenie: 160zł /osoba Cena obejmuje : Zakwaterowanie.
Oferta specjalna Wigilia 2013
Posiłki, w zależności od hotelu, mogą być serwowane do stolika lub być oferowane w formie bufetu, tzw. szwedzkiego stołu. Napoje serwowane do.
W restauracji.
Potrawy Irlandzkie.
Plusy i minusy polskiej kuchni
Zwyczaje żywienia w Polsce i w różnych krajach europejskich
Naszym celem jest stworzenie przyjęcia weselnego,
Jak ? I co? – jedzenie w starożytnym Rzymie
English breakfast.
„KALORIE W JEDZENIU” Adrianna Machelska Roksana Zwolińska
IMPREZA ”Karnawałowe SwawOLE!!”
WYJĄTKOWE WESELE.
Zdrowa dieta Europejczyka
Platinum Palace to hotele: unikatowe łączące ekskluzywność i prestiż pięciogwiazdkowych obiektów z niepowtarzalną kameralną atmosferą. Przepięknie odrestaurowane.
Kuchnia śródziemnomorska
KUCHNIA Ukraińska Wykonanie: Iryna Hnap
Jedzenie w Hiszpanii.
Stołówka szkolna Smacznego! Bon apetit!.
Zasady żywienia dzieci i młodzieży
Zwyczaje żywieniowe w Polsce i w wybranych krajach europejskich
Projekt edukacyjny „Zdrowe żywienie”
Zdrowa dieta Europejczyków
Pizzeria „Caro” ul. Damrota 5 44 –145 Pilchowice tel
OFERTA WESELNA Red Baron Hotel & Restauracja ul. Lwa Tołstoja Świdnica Szanowni.
Red Baron Hotel & Restauracja
CATERING BOŻONARODZENIOWY
zdrowe odżywianie nastolatka
SPORZĄDZANIE ZUP SCENARIUSZ LEKCJI.
PROJEKT MATEMATYCZNY Impreza urodzinowa.
Wyroby Regionalne Chciałbym zaprezentować Wam kilka według mnie najsmaczniejszych wyrobów z naszego kochanego Regionu;)
Skład ( 10 porcji): Łosoś bez skóry 1,400 kg Olej 0,040 l Delikatna przyprawa do ryb KNORR 0,020 kg Masło 0,020 kg Tymianek 0,002 kg Czosnek świeży 0,010.
Kuchnia polska.
Jadłospis Tygodnia Wykonane przez: Rakso9.
Kuchnia angielska specjalnością mojego zakładu
Wielka Brytania – indyk z borówkami Belgia - homary, małże, pstrąg, dziczyzna w sosie śliwkowym, sorbet, indyk, baba z kremem mokka.
Potrawy regionalne Wykonawcy Maciej Borówka , Przemysław , Sadowski ,
Podróże po świecie Smaki Europy.
American Food.
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia r. w sprawie
Wigilijne spotkania firmowe
„GOTUJ Z KLASĄ” Klasa 3a. Faszerowana pierś z kurczaka z ryżem i surówką Składniki: Surówka: -filet z kurczaka - kapusta pekińska -szpinak - marchewka.
Makieta: PROSPECTUS Krzysztof Przybyła
Czy wiesz, co jesz?. Dzienne zapotrzebowanie kaloryczne naszego organizmu:
SAŁATKA Z PŁATKAMI NAGIETKA 2 pomidory 1 ogórek 150 g. żółtego sera 1 łyżka majonezu 0.5 łyżki śmietany fit up do sałatek (kamis) Składniki: Przygotowanie.
 Surowcem pochodzenia roślinnego jest: a) granat b) szczupak c) ślimaki d) Łopatka wieprzowa.
Dobór i kaloryczność produktów. 1 porcja produktów zbożowych to: - 1 kromka chleba - 1 mała bułka - ½ dużej bułki (np. Grahamka) - ½ szklanki ugotowanego.
KUCHNIA EUROPEJSKA Emily Bingham. Czechy  Kuchnia czeska podlegała wpływom kuchni krajów sąsiednich: Polski, Bawarii, Austrii, Węgier i Słowacji.  Charakterystyczne.
Książka kucharska Erasmusa+
Świąteczne porady żywieniowe
Produkty szczególnie bogate w potas:
OBIAD dla uczestników szkolenia
Kuchnie w Wielkiej Brytanii.
Zadbaj o niezwykłą oprawę tego najważniejszego dnia w życiu.
Potrawy w Polsce 1.
Zadbaj o niezwykłą oprawę tego najważniejszego dnia w życiu.
Temat : Śniadania hotelowe. Cele lekcji: -Zapoznanie z zasadami wydawania śniadania hotelowego jego rodzajami, charakterystyką produktów, sposobem podania.
Jedzenie w Hiszpanii.
Zapis prezentacji:

Propozycja pierwsza140zł Propozycja druga 170zł/os. OFERTA WESELNA HOTELU JABŁOŃSKI ** Wyśmienite menu weselne to jedna z najważniejszych zalet udanego i niezapomnianego przyjęcia. Stworzyliśmy dla Państwa bogatą ofertę menu weselnego, dostosowaną do potrzeb nawet najbardziej wymagającej Pary Młodej. Służymy Państwu 12- letnim doświadczeniem gastronomiczny i gwarantujemy niezapomniane wrażenia kulinarne. Serdecznie zapraszamy !!! Propozycja pierwsza140zł Uroczysty obiad: Złocisty rosół z domowym makaronem, karczek pieczony w delikatnym sosie śmietanowo- chrzanowym podany z gotowanymi ziemniaczkami z masłem i koprem oraz surówką ze świeżych warzyw lub grillowana sakiewka z grzybami leśnymi w sosie, podana z ziemniakami oraz surówką ze świeżych warzyw Drugi gorący posiłek: Aromatyczne żeberka duszone w miodzie, smażony w migdałach filet z dorsza, karmelizowana marchewka, dziki ryż i biały z masełkiem czosnkowym, ziołowe ziemniaki z pieca Trzeci gorący posiłek: Esencjonalny barszcz czerwony serwowany z pasztecikiem faszerowanym grzybami i kapustą Czwarty gorący posiłek: Opiekane pierogi ruskie i z mięsem okraszone skwarkami serwowane na półmiskach Zimne zakąski: Półmiski swojskich wędlin oraz pieczonych mięs, staropolski pasztet z żurawiną, galaretka z piersi kurczaka z warzywami, łosoś wędzony, podany z pastą twarogowo-czosnkową na cykorii, ryba po grecku, rolada drobiowa faszerowana warzywami i serem, śledziki marynowane w oleju z cebulką, śledziki w śmietanie z jabłkiem, ogórkiem i koperkiem, marynowane warzywa, domowa sałatka jarzynowa, świeża sałata z warzywami i ziołami z sosem winegret, bukiet sezonowych warzyw z dodatkiem oliwek i sera typu feta z sosem winegret, swojskie pieczywo własnego wypieku Słodki kącik: 2 ciasta do wyboru: sernik po królewsku, jabłecznik, pleśniak, świeże owoce , kawa, herbata bez limitu Menu dla najmłodszych Propozycja druga 170zł/os. Uroczysty obiad: Złocisty rosół z domowym makaronem, połówka kaczki pieczona w sosie z czerwonego wina i żurawin podawana z zasmażanymi kopytkami i gorącymi buraczkami lub polędwiczki wieprzowe podane z sosem śmietanowo-kurkowym, ziemniaczkami z masłem i koprem z dodatkiem gorących warzyw Deser: Lody waniliowe z gorącymi wiśniami Drugi gorący posiłek: Panierowane w migdałach fileciki kurczaka, podane z ananasem i żurawiną, sandacz grillowany w ziołach z masłem czosnkowym i odrobiną cytryny, dziki ryż i biały z masełkiem czosnkowym, ziołowe ziemniaki z pieca Trzeci gorący posiłek: Węgierska zupa gulaszowa z ostrą papryką lub flaki po staropolsku lub esencjonalny barszcz czerwony serwowany z pasztecikiem faszerowanym kapustą i grzybami Czwarty ciepły posiłek: Szaszłyki mięsno-warzywne, pieczone udka w miodzie, frytki Zimne zakąski Półmiski swojskich pieczonych mięs, staropolski pasztet z żurawiną, galaretka z piersi kurczaka z warzywami, łosoś wędzony, podany z pastą twarogowo-czosnkową na cykorii, ryba po grecku, rolada drobiowa faszerowana warzywami i serem, śledziki marynowane w oleju z cebulką, śledziki w śmietanie z jabłkiem, ogórkiem i koperkiem, marynowane warzywa, domowa sałatka jarzynowa, świeża sałata z warzywami i ziołami z sosem winegret, bukiet sezonowych warzyw z dodatkiem oliwek i sera typu feta z sosem winegret, pieczywo Słodki kącik: 3 ciasta: sernik po królewsku, jabłecznik, pleśniak, świeże owoce, kawa, herbata bez limitu Menu dla najmłodszych Propozycja trzecia 220zł/os. Uroczysty obiad: Aromatyczny rosół z kaczki z mięsnymi pierożkami lub krem z borowików z odrobiną kwaśnej śmietany, parmezanem i ziołowymi grzankami, eskalopki cielęce w sosie czosnkowo- cytrynowym podane z ziemniaczanym puree i bukietem gotowanych warzyw z masłem lub grillowana pierś kaczki podana na zasmażanej czerwonej kapuście z ziemniakami gratin Deser: Krucha tarta z malinami i polewą czekoladową Drugi gorący posiłek: Polędwiczki wieprzowe w sosie śmietanowo-kurkowym, grillowany łosoś podany na maślanym porze duszonym w winnym sosie, ziołowe ziemniaki z pieca, ziemniaki z masłem i koprem, bukiet surówek, karmelizowana młoda marchewka Trzeci gorący posiłek: Lekko pikantna zupa cebulowa z bułeczkami francuskimi nadziewanymi farszem z mięsa i leśnych grzybów lub węgierska zupa gulaszowa z ostrą papryką lub flaki po staropolsku lub esencjonalny barszcz czerwony serwowany z pasztecikiem faszerowanym kapustą i grzybami Czwarty ciepły posiłek: Wolno pieczony chrupiący udziec wieprzowy podany z pieczonymi w całości ziemniakami z masłem i czosnkiem Zimne zakąski Półmiski swojskich pieczonych mięs, pasztet gajowego z leśnymi grzybami, galaretka z piersi kurczaka z warzywami, tradycyjny tatar wołowy z jajem, ozorki w sosie chrzanowym, pieczone plastry piersi kaczki z sosem wiśniowym, polędwiczka po angielski z sosem tatarskim, rolada drobiowa faszerowana warzywami i serem, rolada z kaczki faszerowana bakaliami, wędzony łosoś z pastą twarogowo-czosnkową podany na cykorii, ryba po grecku, śledziki marynowane w oleju z cebulką, śledziki w śmietanie z jabłkiem, ogórkiem i koperkiem, marynowane warzywa, domowa sałatka jarzynowa, pomidorki podane z gotowanym jajem, kleksem sosu czosnkowego i szczypiorkiem, sałata z grillowanym kurczakiem, warzywami i lekkim dressingiem jogurtowym, bukiet sezonowych warzyw z dodatkiem oliwek i sera typu feta z sosem winegret, pieczywo Słodki kącik: 5 ciast: sernik po królewsku, jabłecznik, pleśniak, orzechowiec, kremówka, babeczki z owocami i kremem waniliowym, rogaliki z marmoladą i lukrem, świeże owoce, kawa, herbata , 2 rodzaje soków, woda mineralna bez limitu Wiejski stół: Wiejskie specjały domowego wyrobu: pieczone mięsa, swojskie wędzonki oraz pasztet, wędzone lokalne ryby jak: sum, sielawa, kaszanka, salceson, kiełbasa wiejska, smalec z cebulką i skwarkami, ogórki kiszone oraz marynowane warzywa, własnoręcznie zrobiony chrzan i ćwikła, ciasto drożdżowe, wiejski chleb na zakwasie Menu dla najmłodszych Szczegóły w załączeniu. Zapytaj o ofertę. Hotel Jabłoński** Dorotowo 74B Tel. 89 513 64 62, kom.+ 48 694 654 231 recepcja.jablonski@gmail.com; marketing.jablonski@gmail.com