O Firmie Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Sierpcu istnieje od 1927. Specjalizujemy się w produkcji serów dojrzewających serów typu szwajcarsko - holenderskiego,

Slides:



Advertisements
Podobne prezentacje
Projekt „5 razy dziennie warzywa i owoce”
Advertisements

Szkolenie w zakresie wdrożenia programu edukacyjnego pt. Trzymaj Formę! Warszawa, 16 –17 listopada 2006 r. Unijny program Dopłaty do spożycia mleka i przetworów.
1/3 wyprodukowanej żywności marnuje się.
Przepisy prawa dotyczące żywności
Charakterystyka branży By Tomasz Kospin, Piotr Krogulski
1 Wyniki za IV kwartał 2003 Warszawa, luty 2004.
Zespół konsultantów: Michał Kłos Jarosław Piszczek Robert Lewicki
Raport z audytu technologicznego dla przedsiębiorstwa Spółdzielnia Usługowo Produkcyjna Kółek Rolniczych „PROAGRO” ul. Polna Chrzypsko Wielkie.
Ul. Juliana Tuwima 9 Turek Zespół konsultantów: Robert Lewicki
Biura Uznawalności Wykształcenia i Wymiany Międzynarodowej (BUWiWM)‏
Czym się zajmujemy? Produkcja szerokiej gamy przetworów owocowo-warzywnych Dystrybucja Export -import.
Asseco wczoraj….
Jola i Roman Korzeniewscy Kowalew k. Pleszewa ul. B. Chrobrego 22a
Co zyskujesz kupując mrożone pierogi, kluski i naleśniki-
Nowość na rynku !!! Ziemniaki surowe obrane Ziemniaki gotowane
Przetwarzanie mięsa na elementy kulinarne w Irlandii.
Polski Związek Hodowców i Producentów Bydła Mięsnego
Opakokon s.c. ul. Świdlińska Szamotuły Tel.: (061)
Oprogramowanie do zarządzania produkcją Systemy Zarządzania Produkcją - symulacje procesów wytwórczych By produkowało się lepiej. Wszystkim!
Wszystko co musisz wiedzieć o marnowaniu jedzenia!
Baltic Wood 10 lat na rynku!
Motto.
Desery Mleczne.
Nabiał autor Ola Zespół Szkół Gim nr 6 i Szkoła Podstawowa nr 13
Prezentacja dla Kolekcjonerów Minerałów
Uporządkuj państwa od 1 do 16.
Plan biznesowy. Cele planu biznesowego: zmusza biznesmena do przemyślenia kwestii związanych z przedsiębiorstwem, rozważyć wszystkie kwestie związane.
Stymulowanie wzrostu gospodarczego poprzez transfer technologii
EXCELLENCE S.A. PREZENTACJA 2013.
NABIAŁ.
NATURE’S SUNSHINE PRODUCTS
NATURE’S SUNSHINE PRODUCTS
DZIESIĘĆ ZASAD ZDROWEGO ŻYWIENIA MŁODZIEŻY
„WPŁYW SYSTEMU HACCP NA FUNKCJONOWANIE
PODATEK VAT W ROLNICTWIE
JAKOŚĆ SERÓW DOJRZEWAJĄCYCH
ZASADY ZDROWEGO ŻYWIENIA DZIECI I MŁODZIEŻY W WIEKU SZKOLNYM
ROZLICZENIE CELÓW Dorota Białczak Kierownik Serowni.
Kto handluje z kim?.
Program Rozwoju Obszarów Wiejskich Poddziałanie: Wsparcie dla nowych uczestników systemów jakości. Poddziałanie: Wsparcie na przeprowadzenie.
Prawidłowe żywienie jest jednym z najważniejszych czynników warunkujących dobry stan zdrowia dziecka, jego zdolności uczenia się i ilość aktywności ruchowej.
Grupa ERGIS WYNIKI GRUPY ERGIS PO I PÓŁROCZU 2015 R.
CHOCO-SLIM.
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia r. w sprawie
Outsourcing problematycznych etapów wytwarzania jako narzędzie optymalizacji produkcji Anna Zawadzka Business Development Manager Rzeszów, 4. Listopada.
Nowa rola dystrybutora farmaceutycznego
Opakowanie, które podnosi walory marketingowe oraz obniża koszty produkcji. Patrycja Golla, HLP Klearfold, Head of Poland.
Kampania reklamowa firmy Mondo Promo Sp. z o.o.. Założona w 2001r. Aktywnie działająca firma w przemyśle tekstylnym Innowacyjne tkaniny oraz wyspecjalizowana.
Program „Trzymaj formę!” w roku szkolnym 2015/16 st. asystent Aleksandra Wasilewska Oddział Promocji Zdrowia i Oświaty Zdrowotnej Wojewódzkiej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej.
PRODUCENT WIĄZEK KABLOWYCH
Produkować taniej, sprzedawać rentowniej – co ma do tego IT Piotr Adanowicz Menedżer BCC ds. Rozwoju Biznesu, BCC Partner dedykowany SAP dla branży spożywczej.
Rozdysponowanie jabłek przemysłowych w Polsce Bożena Nosecka Zakład Ekonomiki Ogrodnictwa IERiGŻ-PIB 24 lutego 2016 r. Lublin.
PRAKTYKI ZAWODOWE W NESTLÉ PURINA NOWA WIEŚ WROCŁAWSKA.
Global Ordering System Ogólna informacja o projekcie System GOS daje możliwość rozwijania biznesu na jakościowo innym poziomie: Nowa skala – możliwość.
DLACZEGO KOMERCYJNA DZIAŁALNOŚĆ JEST WAŻNA W PROMOWANIU MIAST? Poznańska Lokalna Organizacja Turystyczna.
STRUKTURA GEOGRAFICZNA POLSKA I JEJ SĄSIEDZI Wyk. xxx Ekonomia 3, grupa 4.
Szkolenie dla powiatowych koordynatorów programu „Trzymaj formę!” Szkolenie dla powiatowych koordynatorów programu „Trzymaj formę!” st. asystent.
Jak zdrowo się odżywiać?
Wprowadzenie Mała firma, rozpoczynająca swoją działalność na rynku
Stowarzyszenie na Rzecz Dobrej Praktyki Badań Klinicznych
Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie. Instytucja Zarządzająca PROW na lata 2014–2020 – Minister.
Marketing w Firmie.
CIS Polska - mgr inż. Mirosław Pułyk
SCPL – FIRMA MIĘDZYNARODOWA
2019 Innovative Industrial Solutions Poland Linie do kapsułek miękkich
Firma Bolix to: Specjalizujemy się w produkcji systemów elewacyjnych, a w szczególności systemów ociepleń, czyli produktów, dzięki którym zewnętrzne ściany.
Materiał opracowany przez dr. inż. Mirosława Sienkiewicza
Firma działa w Zespole Szkół Ekonomicznych w Wodzisławiu Śląskim.
Zapis prezentacji:

O Firmie Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Sierpcu istnieje od Specjalizujemy się w produkcji serów dojrzewających serów typu szwajcarsko - holenderskiego, holenderskiego oraz serka typu włoskiego. Ilość zatrudnionych osób Firma zlokalizowana w centralnej Polsce w jednym zakładzie produkcyjnym Dziennie skupujemy l mleka, z którego wytwarzamy około 45t. serów dojrzewających na dobę. Obrót roczny mln PLN

Dlaczego warto mieć w ofercie brand Sierpc? Produkt o najwyższej jakości gwarantowanej certyfikatami Produkty bezpieczne bez dodatków tłuszczów roślinnych Szeroki wybór serów od jednego dostawcy: sery wędzone, ser light (od 19 do 21% tłuszczu), od serów typu szwajcarsko-holenderskiego do serów holederskich Nowości dają dodatkowe możliwości na zwiększenie sprzedaży i zachęcenie klientów do zakupów Wybór dogodnej formy opakowania od bloków, kostki po plastry Możliwość wsparcia promocyjnego

Certyfikaty Certyfikat Rejestracji - System Zarządzania Jakością - ISO 9001: Skup, produkcja i sprzedaż mleka i wyrobów mleczarskich Certyfikat Rejestracji - System HACCP zgodny z postanowieniami dotyczącymi dobrej praktyki higienicznej i zdrowotnej - Skup, produkcja i sprzedaż mleka i wyrobów mleczarskich Certyfikat Zgodności - Global Standard for Food Safety - Produkcja i pakowanie mleka i produktów mlecznych w tym sery twarde i miękkie (fermentowane i nie fermentowane), śmietana, śmietanka, koncentrat serwatki, maślanka w Zakładzie w Sierpcu

Certificates

Ser królewski plastry 150g Zawartość tłuszczu %45% Opakowanie jednostkowe 150g opakowanie Opakowanie zbiorczekarton 1,5 kg Data przydatności do spożycia 81 dni Termin ważności po okresie dojrzewania sera około 48 dni Ser królewski blok Zawartość tłuszczu %45% Opakowanie jednostkoweblok 3-4 kg Opakowanie zbiorczekarton 15,5 kg Data przydatności do spożycia150 dni Termin ważności po okresie dojrzewania sera około 48 dni Ser królewski wędzony blok Zawartość tłuszczu %45% Opakowanie jednostkoweblok 3-4 kg Opakowanie zbiorczekarton 15,5 kg Data przydatności do spożycia120 dni Termin ważności po okresie dojrzewania sera około 79 dni Ser królewski wędzony plastry 150g Zawartość tłuszczu %45% Opakowanie jednostkowe 150g opakowanie Opakowanie zbiorczekarton 1,5 kg Data przydatności do spożycia81 days Termin ważności po okresie dojrzewania sera około 48 dni Topowe Produkty

Ser Markiz l'casei plastry 150g Zawartość tłuszczu %45% Opakowanie jednostkowe 150g opakowanie Opakowanie zbiorczekarton 1,5 kg Data przydatności do spożycia81 dni Termin ważności po okresie dojrzewania sera około 48 dni Ser Królewski Light plastry 150g Zawartość tłuszczu %19% - 21% Opakowanie jednostkowe 150g opakowanie Opakowanie zbiorczekarton 1,5 kg Data przydatności do spożycia81 dni Termin ważności po okresie dojrzewania sera około 48 dni Ser Markiz l'casei blok Zawartość tłuszczu %45% Opakowanie jednostkoweblok 3-4 kg Opakowanie zbiorczekarton 15,5 kg Data przydatności do spożycia150 dni Termin ważności po okresie dojrzewania sera około 103 dni Ser Królewski Light blok Zawartość tłuszczu %19% - 21% Opakowanie jednostkoweblok 3-4 kg Opakowanie zbiorczekarton 15,5 kg Data przydatności do spożycia180 dni Termin ważności po okresie dojrzewania sera około 127 dni Topowe Produkty

Ser Magnat blok Zawartość tłuszczu %45% Opakowanie jednostkoweblok 3-4 kg Opakowanie zbiorczekarton 15,5 kg Data przydatności do spożycia150 dni Termin ważności po okresie dojrzewania sera około 103 dni Ser Magnat kostka Zawartość tłuszczu %45% Opakowanie jednostkowekostka 250g Opakowanie zbiorczekarton 6,5 kg Data przydatności do spożycia81 dni Termin ważności po okresie dojrzewania sera około 48 dni Topowe Produkty Serek Capri kulka Zawartość tłuszczu %13% Opakowanie jednostkowekulka 220g Opakowanie zbiorczekarton 4,84 kg Data przydatności do spożycia13 dni Serek Vitea kulka Zawartość tłuszczu %0% Opakowanie jednostkowekulka 210g Opakowanie zbiorczeKarton 1,89 kg Data przydatności do spożycia19 dni

Kraje, w których dostępne są nasze produkty Czechy Słowacja Ukraina Litwa Rosja Wielka Brytania Irlandia USA Kanada Izrael Węgry Włochy