Pobierz prezentację
Pobieranie prezentacji. Proszę czekać
OpublikowałRyszard Rybak Został zmieniony 6 lat temu
1
Dlaczego warto zostać uczniem Zespołu Szkół Spożywczych?
2
Dobra lokalizacja (blisko centrum)
3
Uczymy się na jedną zmianę
4
Oferujemy zawody z przyszłością
5
Możliwość nauki języka angielskiego, niemieckiego, hiszpańskiego i włoskiego na poziomie podstawowym, rozszerzonym i zawodowym
6
Panuje miła, życzliwa i przyjazna atmosfera
7
Możliwość wyjazdu na praktyki zagraniczne
8
Osiągamy sukcesy w olimpiadach, konkursach i turniejach na szczeblu ogólnopolskim
9
Jesteśmy szkołą promującą zdrowie
10
Oferujemy zajęcia dodatkowe
11
U nas rozwiniesz swoje pasje sportowe …
12
i muzyczne
13
Oferujemy stypendia dla najlepszych uczniów oraz pomoc materialną dla uczniów będących w trudnej sytuacji
14
Kierunki kształcenia w szkole
15
Technikum Technik Organizacji Reklamy Technik Hotelarstwa
Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych
16
Klasy patronackie Technik Eksploatacji Portów i Terminali
Technik Technologii Żywności Technik Analityk
17
Technik Organizacji Reklamy
nauczy cię, jak ukryć wady i wyolbrzymić zalety… nie tylko Twoje, ale też różnych produktów. Dodatkowo pozwoli ci zagłębić się w tajniki grafiki komputerowej i przygotuje do pracy w agencjach reklamowych.
18
Daje również podstawy do pracy rezydenta biur podróży.
Technik Hotelarstwa jest dla tych, którzy lubią wyzwania i nie boją się pracować w hotelach w Polsce i zagranicą. Daje również podstawy do pracy rezydenta biur podróży.
19
Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych
pokaże ci, jak trafić przez żołądek do serca i co zrobić, by wygrać MasterChefa. To kierunek dla tych, którzy mają duszę artysty i chcą czarować… chociażby w kuchni.
20
Technik Eksploatacji Portów i Terminali
to kierunek dla tych, którzy lubią odlecieć… a na poważnie -przygotowuje do pracy przy obsłudze podróżnych i przeładunku towarów w terminalach lotniczych, morskich, kolejowych czy samochodowych.
21
Technik Technologii Żywności
w końcu się dowiesz, ile jest cukru w cukrze – zwłaszcza, że przy okazji możesz zostać technikiem cukiernikiem. Czekają na ciebie wszystkie zakłady i firmy produkujące żywność.
22
Technik Analityk jest dla tych, którzy lubią mieszać płyny… w menzurkach oczywiście i sprawdzać pod mikroskopem, czy z pobranego materiału można wyselekcjonować np. bakcyla lenistwa. A tak naprawdę przygotuje cię do pracy w różnego rodzaju laboratoriach.
23
Zasadnicza szkoła zawodowa
Cukiernik Kucharz Piekarz
24
Cukiernik jeżeli w dzieciństwie nie mogłeś (-aś) oprzeć się wkładaniu palców do masy, którą Twoja mama planowała przełożyć placek, to na tym kierunku będziesz mógł to robić bezkarnie. Postaramy się, żeby przygotowanie nawet najbardziej wymyślnych wypieków stało się dla Ciebie tak łatwe, jak lepienie babek z piasku.
25
Kucharz masz już dosyć bułek z kefirem, jajecznicy czy odgrzewania parówek? Zjadłbyś coś szybkiego i smacznego? Nie męcz dłużej swojego żołądka! Zaskocz też swoich najbliższych i poczęstuj ich wyjątkową potrawą! Pokażemy Ci, jak przygotować zdrowe posiłki i sprawnie zorganizować pracę w kuchni.
26
Piekarz być może w życiu nie zawsze Ci się upiekło, ale u nas Ci się uda, zwłaszcza jeżeli chodzi o pieczywo. Tylko my w Rzeszowie szkolimy piekarzy, więc po skończeniu tego kierunku to praca będzie chodzić za Tobą, a nie Ty za pracą.
27
Zostań naszym uczniem
Podobne prezentacje
© 2024 SlidePlayer.pl Inc.
All rights reserved.