Targ v Auch Dwa razy w tygodniu: większy we wtorek, a mniejszy w sobotę. Rolnicy sprzedają swoje produkty Równocześnie na miejscu wytwarzają towary, które.

Slides:



Advertisements
Podobne prezentacje
POPYT PODAŻ RÓWNOWAGA RYNKOWA.
Advertisements

Zakupy.
Oś 1 Działania informacyjne i promocyjne 9 listopad 2009 r.
Wiktor Cegła Dawid vs Goliat – czym wygrywają sklepy internetowe?
Podstawowa analiza rynku
Podstawowa analiza rynku
„Kuchnia i restauracja dla początkujących”
Szkoła promująca zdrowie
Procesy informacyjne w zarządzaniu
Analiza portfela produktów przedsiębiorstwa (na przykładach)
Firma Los Pierogos.
Zanim wybierzesz się na zakupy przedświąteczne… Porady dla konsumentów w okresie przedświątecznym 14/04/2011www.wiih.org.plWojewódzki Inspektorat Inspekcji.
Zakład mięsny „Suchan” został założony w 1992 roku i od początku swojej działalności przywiązuje ogromną wagę do jakości oferowanych wyrobów, w celu jak.
Na rynku czy w supermarkecie: czyli gdzie lepiej i zdrowiej kupować?
Rozwój polskiego rynku produktów regionalnych i tradycyjnych
Produktlokalny.pl RYNEK ŻYWNOŚCI LOKALNEJ W (MAŁO)POLSCE – BARIERY, PARADOKSY I MOŻLIWE ROZWIĄZANIA.
Złote zasady odżywiania.
Ferma organiczna w Cotton Ferma prowadzi działalność edukacyjną dla dzieci upośledzonych i w normie rozwojowej Ferma sprzedaje swoje płody rolne.
obsługuje klientów w miejscu sprzedaży, służy im radą co do marki produktu, jego typu i jakości, udziela na prośbę klienta dokładnych i wyczerpujących.
Co to są ceny brutto i netto, detaliczne i hurtowe?
Jedz smacznie i zdrowo.
Zmiana koła Opis czynności. Ustawiamy samochód na równym utwardzonym placu.
Historia Opla Autor: Bartek Boruc.
Dawid Smoleń Zarządzanie Rok II, sem. III
Rola etykiety jako źródło informacji o produkcie.
Zaprasza na VI edycję Piramidy Żywienia Przedszkolaka Wiosna 2014
Technik żywienia i usług gastronomicznych
w aspekcie nadzoru sanitarnego
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie.” Projekt opracowany przez Ministerstwo Rolnictwa.
Targowisko Miejskie w Bobolicach
Dr hab. inż. Jerzy Cieślik Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
RADY NA ODPADY. Kupuj świadomie Nie ulegaj modzie i reklamie Wybieraj produkty bezodpadowe lub łatwe do utylizacji po zużyciu.
Piję dużo napojów. Co najmniej 2 litry dziennie.
doc. dr Zofia Skrzypczak Wydział Zarządzania UW
Uniwersytet Gdański, Wydział Zarządzania
Klasa 2 Szkoła z klasą 2.0.
Śniadanie daje moc! Naprawdę! 8 XI 2011 Specjalna Szkoła Podstawowa nr 12 w Legnicy Klasa I+II.
Innowacyjność przedsiębiorstw regionu lubuskiego – wstępne wyniki dr inż. Janusz Adamczyk.
PRODUKT.
Program Rozwoju Obszarów Wiejskich Poddziałanie: Wsparcie dla nowych uczestników systemów jakości. Poddziałanie: Wsparcie na przeprowadzenie.
TECHNOLOGIA OWOCÓW I WARZYW
Ślady państw europejskich w Polsce
Formalno prawne wymogi sprzedaży bezpośredniej
Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia r. w sprawie
III edycja Brains Attack
SPRZEDAŻ BEZPOŚREDNIA wymagania obowiązujące od 1 stycznia 2016 r.
SLAJD 1 SLAJD 2 Dywersyfikacja szeroki zakres działania obejmujący branże: KOMPLEKSOWY PARTNER DLA TWOJEGO BIZNESU.
Program „Trzymaj formę!” w roku szkolnym 2015/16 st. asystent Aleksandra Wasilewska Oddział Promocji Zdrowia i Oświaty Zdrowotnej Wojewódzkiej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej.
Segmentacja rynku Dr hab. Grażyna Śmigielska. Segmentacja rynku podział rynku na grupy konsumentów (segmenty), które jeżeli chodzi o stosunek do danego.
Pośrednicy w kanałach dystrybucji
Założenia – BMC#1 Busin ess Mod el Canv as #1 Kluczowe partnerstwa Główne działaniaWartość Relacje z klientamiKlienci Dostawcy mięsaProdukcja Reklamy.
 Żywność można uznać za autentyczną, gdy wyprodukowana została naturalnymi, tradycyjnymi metodami produkcji oraz gdy charakteryzuje się naturalnym składem.
WYKONALI: TOKARSKI RAFAŁ, ZAWIŚLIŃSKI MARCIN, TRZCIŃSKI ROBERT, MELION KRZYSZTOF, POŁEĆ ŁUKASZ, SZYMCZAK KONRAD. IMPORT ŻARÓWEK I RECYKLING Politechnika.
 Nasze miniprzedsiębiorstwo nosi nazwę BOOKMARK. Działamy na terenie szkoły ponadgimnazjalnej: Zespół Szkół Ekonomicznych im. Oskara Langego.
Praca dyplomowa Wpływ wybranych czynników na zachowania konsumentów na rynku czekolad Autor: Patrycja Czajka Opiekun pracy: dr inż. Małgorzata Źródło.
BIZNESPLAN : DREAM GARDEN
Rolniczy Handel Detaliczny
Zasady zdrowego odżywiania!
Żywienie a profilaktyka choroby Alzheimera i Parkinsona
Wprowadzenie Mała firma, rozpoczynająca swoją działalność na rynku
Global Ordering System - GOS
Żywność ekologiczna.
WYNIKI EGZAMINÓW POTWIERDZAJĄCYCH KWALIFIKACJE W ZAWODZIE
CookSand CookSand jest firmą, która stworzona została przez uczniów XI LO w Białymstoku. Bierze ona udział w projekcie „Młodzieżowe miniprzedsiębiorstwa”.
LOGISTYKA Punkt rozdziału.
dr Zofia Skrzypczak Wydział Zarządzania UW
Marketing w Firmie.
MINIPRZEDSIĘBIORSTWO SMAK-SNACK
Sprawiedliwy Handel Jakub Rok Grupa eFTe Warszawa.
Procesy magazynowo spedycyjne. Pojęcie magazynu Magazynem nazywamy jednostkę organizacyjno – funkcjonalną, która zajmuje się magazynowaniem dóbr materialnych,
Zapis prezentacji:

Targ v Auch Dwa razy w tygodniu: większy we wtorek, a mniejszy w sobotę. Rolnicy sprzedają swoje produkty Równocześnie na miejscu wytwarzają towary, które sprzedają / żywność – przekąski / Różnorodność producentów( mięsa, płodów morskich, warzyw....)

Targ ma renomę; klienci uważają go za miejsce sprzedaży produktów wysokiej jakosci Rolnik poza sprzedażą swoich produktów zachęca klientów do wizyty w jego gospodarstwie - dodatkowy dochód dla rolnika Partnerskei relacje: rolnik-klient

Towary producenta warzyw

Produkty prodecentów mięsa

Produkty producentów warzyw

Sezonowe warzywa - Hokaido

Powrót do używania szklanych opakowań

Płody morskie

Płody morskie jako gotowa potrawa

Produkty z ziół

Miody różnych gatunków

Opis fermy producenta na straganie

Opis produkcji

Szeroki asortyment płodów morza

Często ustawiają się długie kolejki

Reklama na samochodzie dostawczym