Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego FIBONACCI Projekt edukacyjny współfinansowany przez Unię Europejską w ramach 7. Programu Ramowego Science in Society Dagmara Sokołowska
W naszej kuchni LEKCJA 1-2 Dagmara Sokołowska Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego
W naszej kuchni Co to? TRUSKAWKI Dagmara Sokołowska Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego
W naszej kuchni Co to? MALINY Dagmara Sokołowska Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego
W naszej kuchni Co to? ŚLIWKI Dagmara Sokołowska Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego
W naszej kuchni Co to? GREJPFRUTY Dagmara Sokołowska Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego
W naszej kuchni MIĘSO OWOCE PIECZYWO WARZYWA NABIAŁ SŁODYCZE Dagmara Sokołowska Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego
W naszej kuchni OWOCE Dagmara Sokołowska Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego
W naszej kuchni KOSZYK Dagmara Sokołowska Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego
W naszej kuchni MIĘSO OWOCE PIECZYWO WARZYWA NABIAŁ SŁODYCZE Dagmara Sokołowska Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego
W naszej kuchni WARZYWA Dagmara Sokołowska Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego
W naszej kuchni TRZY ZADANIA DO ZBADANIA Dagmara Sokołowska Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego
W naszej kuchni OWOC W KOLORZE NIEBA? Dagmara Sokołowska Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego
W naszej kuchni GRUSZKA BANAN JABŁKO Dagmara Sokołowska Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego
W naszej kuchni BANAN JABŁKO MANDARYNKA Dagmara Sokołowska Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego
W naszej kuchni MANDARYNKA BANAN CYTRYNA Dagmara Sokołowska Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego
W naszej kuchni BANAN CYTRYNA JABŁKO Dagmara Sokołowska Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego
W naszej kuchni MANDARYNKA GRUSZKA JABŁKO Dagmara Sokołowska Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego
Pływa czy tonie? LEKCJA 3 Dagmara Sokołowska Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego
Pływa czy tonie? Co utonie? Dagmara Sokołowska Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego
Pływa czy tonie? Co utonęło? Dagmara Sokołowska Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego
Pływa czy tonie? Co tonie? ZGADNIJ I ZAOBSERWUJ Dagmara Sokołowska Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego
Co zrobić, żeby ziemniak wypłynął? Pływa czy tonie? Co zrobić, żeby ziemniak wypłynął? WYBIERZ Dagmara Sokołowska Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego
Owoce i warzywa na co dzień LEKCJA 4 Dagmara Sokołowska Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego
Owoce i warzywa na co dzień Dlaczego owoce i warzywa są ważne? WITAMINY Dagmara Sokołowska Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego
Owoce i warzywa na co dzień Co można zrobić z owoców i warzyw? BURZA MÓZGÓW Dagmara Sokołowska Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego
Owoce i warzywa na co dzień W jakiej postaci najlepiej jeść warzywa i owoce? DYSKUSJA Dagmara Sokołowska Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego
Owoce i warzywa na co dzień Robimy sałatkę/zupę Dagmara Sokołowska Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego
Owoce mogą być ostre B. słodkie C. słone Dagmara Sokołowska Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego
Wszystkie owoce i warzywa mają ogonki B. witaminy C. pestki Dagmara Sokołowska Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego
W Polsce rosną ananasy B. mandrynki C. jabłka Dagmara Sokołowska Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego
W Polsce nie rosną śliwki B. banany C. gruszki Dagmara Sokołowska Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej Uniwersytetu Jagiellońskiego