Biosynteza i genetyczna modyfikacja skrobi 2017-03-26
Tradycyjne poglądy na biosyntezę skrobi Główną rolę odgrywa fosforylaza 2017-03-26
Aktualny stan wiedzy 2017-03-26
Wielkość granulek skrobi ziemniaczanej genetycznie modyfikowanej S – standardowa; W - wysokoamylopektynowa 2017-03-26
Rozkład mas cząsteczkowych skrobi ziemniaczanych 2017-03-26
Przebieg kleikowania skrobi ziemniaczanych 2017-03-26
Struktura krystaliczna skrobi ziemniaczanych 2017-03-26
Morfologia granulek woskowej skrobi ziemniaczanej a) zwykła b) woskowa 2017-03-26
Mutanty pszenicy o obniżonej zawartości amylozy 2017-03-26
Rozkład mas cząsteczkowych skrobi pszennych 2017-03-26
Przebieg kleikowania skrobi pszennych i kukurydzianych 2017-03-26
Struktura krystaliczna skrobi pszennych 2017-03-26
Morfologia granulek skrobi pszennych 2017-03-26
Morfologia granulek skrobi ziemniaka o wyeliminowanej aktywności SSIII 2017-03-26
Morfologia granulek skrobi ziemniaka o wyeliminowanej aktywności SSII + SSIII 2017-03-26
Morfologia granulek skrobi ziemniaków przy równoczesnej redukcji aktywności SBEB i R1 2017-03-26
Model biosyntezy amylopektyny 2017-03-26