Wyniki Ankiety odnośnie zdrowego odżywiania

Slides:



Advertisements
Podobne prezentacje
I część 1.
Advertisements

Klasyfikacja roczna w roku szkolnym 2012/2013
Losy życiowe wychowanków Ośrodka Szkolno-Wychowawczego nr 3 w Warszawie Maria Jóźwicka-Sadownik.
Poprawa opieki nad osobami starszymi przez lekarzy
KONKURS WIEDZY O SZTUCE
1 magia kuponów jak wykorzystać kupony w reklamie efektywnościowej.
Co oznacza BMI ? Body Mass Index (ang. wskaźnik masy ciała, w skrócie BMI; inaczej wskaźnik Queteleta II) – współczynnik powstały przez podzielenie masy.
Analiza wyników ankiety
UNIA EUROPEJSKA FUNDUSZ SPÓJNOŚCI EUROPEJSKI FUNDUSZ ROZWOJU REGIONALNEGO 12 stycznia Ministerstwo Środowiska.
Wstęp do geofizycznej dynamiki płynów. Semestr VI. Wykład
Wstęp do geofizycznej dynamiki płynów. Semestr VI. Wykład
Wyniki nauczania w ZSZ Nr 1 im. Wł. Korżyka w Rykach
UKŁADY SZEREGOWO-RÓWNOLEGŁE
Jaki jest następny wyraz ciągu: 1, 2, 4, 8, 16, …?
Dyskretny szereg Fouriera
Transformacja Z (13.6).
Efektywność zdawania egzaminu zawodowego w ZSP w Bytowie w roku szkolnym 2008/2009.
KWADRAT PROSTOKĄT ROMB RÓWNOLEGŁOBOK TRAPEZ TRÓJKĄT.
Vitalii Dugaev Katedra Fizyki Politechnika Rzeszowska Semestr I Rok 2012/2013.
Ogólnopolski Konkurs Wiedzy Biblijnej Analiza wyników IV i V edycji Michał M. Stępień
Agnieszka Jankowicz-Szymańska1, Wiesław Wojtanowski1,2
Ankieta dotycząca odżywiania się uczniów klas pierwszych
KNPZ KOŁO NAUKOWE PROCESU ZARZĄDZANIA. Nasza działalność od roku 2010 przy Katedrze Procesu Zarządzania 2.
Rok 2013 jeszcze trwa, rozpoczął się ostatni kwartał tego roku, ale jaki wspaniały. Od malowanej brązem i złotem jesieni, pełnej koszy pachnących grzybów.
Raport z badań termowizyjnych – RECTICEL Rys. 1a. Rozdzielnia RS14 Temperatura maksymalna 35,27 o C Rys. 1b. Rozdzielnia RS14 (wizyjny) 3.
Projekt edukacyjny Czy uczniowie naszego gimnazjum są otyli? Autorzy: Józef Michalak i Andrzej Adamas.
porównanie Ankieta dla uczniów Ankieta dla rodziców.
MOJA SZKOŁA W LICZBACH Prezentacja projektu z zakresu przedmiotów przyrodniczych: matematyka, biologia, chemia. Projekt wykonała: Monika Wojtyła, kl.
Kalendarz 2011 Real Madryt Autor: Bartosz Trzciński.
Kalendarz 2011 Oto ciekawy kalendarz, który zaprojektował
KALENDARZ 2011r. Autor: Alicja Chałupka klasa III a.
Galeria zdjęć Projekt edukacyjny „Wiem, co jem” realizowany w ramach
DANE INFORMACYJNE Nazwa szkoły: ZESPÓŁ SZKÓŁ ZAWODOWYCH W GOLENIOWIE
Rozwiązania informatyczne dla przedsiębiorstw
Wydziału Mechanicznego
1/34 HISTORIA BUDOWY /34 3/34 6 MAJA 2011.
Analiza wpływu regulatora na jakość regulacji (1)
Tanzania: między tradycją a nowoczesnością
Nadleśnictwo Gdańsk ul. Morska 200, Gdynia  
Lekcja 13 Strona 15. Lekcja 13 Strona 16 Lekcja 13 Strona 17 Vertical primary and secondary Tesla coil Jacobs ladder.
WYNIKI PRÓBNEGO SPRAWDZIANU W KLASACH VI 27 LISTOPADA 2012R. ILOŚĆ UCZNIÓW W KLASACH VI126 ILOŚĆ UCZNIÓW PISZĄCYCH PRÓBNY SPRAWDZIAN124.
Zespół Szkół Zawodowych im. Kazimierza Pułaskiego w Gorlicach W ankiecie Egzaminy i diagnozowanie zewnętrzne przeprowadzonej dla nauczycieli wzięło udział
Kalendarz 2011r. styczeń pn wt śr czw pt sb nd
Wyniki ankiety dotyczącej postaw młodzieży Gimnazjum nr 2 w Rumi wobec środków uzależniających przeprowadzonej w październiku 2007 Szkoła Promująca.
Innowacyjne metody napawania
01 Kościół Św.Walentego w Bieruniu 02 Kościół Św.Walentego w Bieruniu.
PROJEKT EDUKACYJNY realizowany w ramach Kampanii społecznej
Wiem co jem.
-17 Oczekiwania gospodarcze – Europa Wrzesień 2013 Wskaźnik > +20 Wskaźnik 0 a +20 Wskaźnik 0 a -20 Wskaźnik < -20 Unia Europejska ogółem: +6 Wskaźnik.
Szkoła Podstawowa nr 137 im. A. Kamińskiego w Łodzi
© GfK 2012 | Title of presentation | DD. Month
(C) Jarosław Jabłonka, ATH, 5 kwietnia kwietnia 2017
Źródłem energii oraz składników odżywczych dla ustroju człowieka jest żywność. To, co spożywamy ma znaczenie dla naszego zdrowia i życia: to wiedzą.
EGZAMINU GIMNAZJALNEGO 2013
EcoCondens Kompakt BBK 7-22 E.
6 CZERWIEC 2014 r PIECZĘĆ z 1236 r. 10.
Analiza wyników ankiety o hałasie.
Prognoza nastrojów i działań przedsiębiorców w perspektywie najbliższego półrocza (IVQ2013/IIQ2014)
 W szkole przeprowadziliśmy ankietę dotyczącą 7 punktu Szkolnego Kodeksu 2.0., w której udział wzięły klasy gimnazjalne.  Liczba uczniów, która wzięła.
Testogranie TESTOGRANIE Bogdana Berezy.
Badania statystyczne.
Urządzenia Techniki Komputerowej
Dr hab. Renata Babińska- Górecka
Jeleniogórski System Wspierania Placówek Oświatowych
Kalendarz 2020.
ANKIETA ZOSTAŁA PRZEPROWADZONA WŚRÓD UCZNIÓW GIMNAZJUM ZPO W BORONOWIE.
Jak stworzyć taki filmik ? Agnieszka Dziwer, Weronika Pluciak kl. IIIE.
WYNIKI ANKIETY ZDROWE ODŻYWIANIE. W ankiecie wzięło udział 97 uczniów klas IV-VI SP NR 3 WE WŁODAWIE (38% uczniów szkoły kl. IV-VI)
Miejsca realizacji Programu Wykaz szkół podstawowych: Szkoła Podstawowa nr 1 Szkoła Podstawowa nr 4 Szkoła Podstawowa nr 5 Szkoła Podstawowa nr 6 Szkoła.
« Szlachetne zdrowie-czy wiesz co jesz ? » WebQuest w ramach edukacji zdrowotnej Autor: Marta GAMBUTO.
Zapis prezentacji:

Wyniki Ankiety odnośnie zdrowego odżywiania

Na 28 pytań z Ankiety odpowiedziało 88 uczniów W naszej szkole przeprowadziliśmy Ankietę odnośnie zdrowego odżywiania się. Na 28 pytań z Ankiety odpowiedziało 88 uczniów (24 Mężczyzn, 64 Kobiet)

BMI Ogl. (88 osób) Wynosi: 24,3 Pytanie 1 Pytanie 2 Ile ważysz? Ile masz wzrostu ? Na podstawie Pytania 1 i Pytania 2 wyliczyłysmy Ogólne BMI Wynik poniżej 18 to niedowaga. 18 – 25 waga w normie. 25,01 – 30 nadwaga. 30,01 i powyżej to już otyłość. BMI Ogl. (88 osób) Wynosi: 24,3

Pytanie 3

Pytanie 4

Pytanie 5

Pytanie 6

Pytanie 7

Pytanie 8

Pytanie 9

Pytanie 10

Pytanie 11

Pytanie 12

Pytanie 13

Pytanie 14

Pytanie 15

Pytanie 16

Pytanie 17

Pytanie 18

Pytanie 19

Pytanie 20

Pytanie 21

Pytanie 22

Pytanie 23

Pytanie 24

Pytanie 25

Pytanie 26

Pytanie 27

Dziękujemy za Uwagę  Projekt szkoła z klasą. Agnieszka Dziwer Weronika Pluciak Anita Bednarz Dziękujemy za Uwagę 

Źródła: -grafika ( slajd nr 1) http://dietologaz.blogspot.com/2012/05/p iramida-zdrowego-zywienia_259.html