Pobierz prezentację
Pobieranie prezentacji. Proszę czekać
OpublikowałHainrich Chybowski Został zmieniony 10 lat temu
1
Multimedialna książka kulinarna uczniów Zespołu Szkół im. A. Mickiewicza we Wręczycy Wielkiej
3
Składniki 3 jabłko (141 kcal) 2 kiwi (80kcal) 6 truskawka (216 kcal) 2 banany (72 kcal) 4 mandarynk1 (52 kcal) Razem 561 kcal Sposób przyrządzenia: Wszystkie składniki pokroić i nakładać według uznania na patyczki następnie wbijać je w połówki jabłek Sposób przyrządzenia: Wszystkie składniki pokroić i nakładać według uznania na patyczki następnie wbijać je w połówki jabłek
4
Składniki Brzoskwinie Ser żółty Wartość energetyczna 1 szt. 314kcal Sposób przyrządzenia: Brzoskwinki nabijamy paseczkami z sera żółtego Sposób przyrządzenia: Brzoskwinki nabijamy paseczkami z sera żółtego
5
Sposób przyrządzenia: Wszystkie składniki pokroić i wymieszać, następnie zalać galaretką Sposób przyrządzenia: Wszystkie składniki pokroić i wymieszać, następnie zalać galaretką Składniki Galaretka (58 kcal) Ananas (82 kcal) Banan (90 kcal) Jabłko (48 kcal) Kiwi (57 kcal) Pomarańcza (45kcal) Gruszka Wartość energetyczna 380 kcal
6
Składniki Grejpfruty Pomarańcze Cukier Owoce namoczyć w cukrze i nabić na wykałaczkę
7
Składniki: Truskawki (35 kcal) Winogrona zielone lub czerwone (68kcal) Pomarańcza (93 kcal) Razem 196 kcal Sposób przyrządzenia: Wszystkie składniki pokroić i wyłożyć do miseczki przygotowanej z pomarańcza. Sposób przyrządzenia: Wszystkie składniki pokroić i wyłożyć do miseczki przygotowanej z pomarańcza.
Podobne prezentacje
© 2024 SlidePlayer.pl Inc.
All rights reserved.