Pobieranie prezentacji. Proszę czekać

Pobieranie prezentacji. Proszę czekać

Organizacja wózka pomocniczego

Podobne prezentacje


Prezentacja na temat: "Organizacja wózka pomocniczego"— Zapis prezentacji:

1 Organizacja wózka pomocniczego
MODNE WINA Organizacja wózka pomocniczego - w ramach mniejszych okazji na 8 do 20 osób Mise en place przed nakryciem Wypełnienie listy kontrolnej w oparciu o menu Podział powierzchni roboczych w różnych obszarach (szkic) Dopasowanie i wyliczenie poszczególnych przyrządów, które zapewnią niezakłócony przebieg obsługi Kontrola za pomocą sporządzonej listy kontrolnej Nakrycie stołu dla gości ze stolika pomocniczego, w fachowej kolejności Mise en place do przebiegu obsługi ul. Bohaterów II. AWP 12, Zgorzelec * * Handy: /

2 Frühlingsbote (‘posłaniec wiosny’) rocznik 2006
MODNE WINA Frühlingsbote (‘posłaniec wiosny’) rocznik 2006 Oberbergener Baßgeige (‘wiolonczela z Oberbergen’) Müller-Thurgau, QbA wytrawne Oberbergener Baßgeige rocznik 2005 białe Burgunder Kabinett wytrawne Oberbergener Baßgeige rocznik 2002 późny burgund Weißherbst, wino lodowe Karpacz, 26 marca 2007 r Symfonia młodych sałatek Sos musztardowo-koperkowy Wariacje z suszoną szynką Chleb pszenny * Wywar ze szparagów i ravioli z rybą (Łosoś, diabeł morski, muszla) Plastry piersi z kury z kukurydzą w sosie z kolendry Groszek cukrowy Ziemniaki po parysku Pączki ze świeżymi truskawkami Sos waniliowy Cukier puder ul. Bohaterów II. AWP 12, Zgorzelec * * Handy: /

3 Kolejność potraw Nakrycia Sztućce Mis en place Reguła obsługi
MODNE WINA Kolejność potraw Nakrycia Sztućce Mis en place Reguła obsługi Kolejność nakrywania hors douvre forid Symfonia młodych sałatek Dressing musztardowo-koperkowy Chleb pszenny Talerz obiadowy Średni nóż Średni widelec Talerz na chleb (tostowy) od prawej od lewej Potage Wywar ze szparagów Ravioli z rybą Talerz głęboki Duża łyżka Serwetka Hors douvre chaud große piece Plastry piersi z kury z kukurydzą w sosie z kolendry Groszek cukrowy Ziemniaki po parysku Duże sztućce Dessert Pączki ze świeżymi truskawkami Sos waniliowy Cukier puder lub Talerz na zupę Widelec średni Średnia łyżka ul. Bohaterów II. AWP 12, Zgorzelec * * Handy: /

4 Kolejność potraw Nakrycia Sztućce Mis en place Reguła obsługi
MODNE WINA Kolejność potraw Nakrycia Sztućce Mis en place Reguła obsługi Kolejność nakrywania hors douvre forid Potage Hors douvre chaud große piece Dessert ul. Bohaterów II. AWP 12, Zgorzelec * * Handy: /

5 ‘Kieszeń’ na sztućce Sztućce systemowe Sztućce klasyczne
MODNE WINA ‘Kieszeń’ na sztućce Sztućce systemowe Sztućce klasyczne Talerz angielski Sztućce specjalne Talerz obiadowy Talerz średni Spodek Talerz na grzanki Serweta kelnerska ul. Bohaterów II. AWP 12, Zgorzelec * * Handy: /


Pobierz ppt "Organizacja wózka pomocniczego"

Podobne prezentacje


Reklamy Google