Pobieranie prezentacji. Proszę czekać

Pobieranie prezentacji. Proszę czekać

Co zyskujesz kupując mrożone pierogi, kluski i naleśniki- czyli JAWO dla gastronomii...

Podobne prezentacje


Prezentacja na temat: "Co zyskujesz kupując mrożone pierogi, kluski i naleśniki- czyli JAWO dla gastronomii..."— Zapis prezentacji:

1 Co zyskujesz kupując mrożone pierogi, kluski i naleśniki- czyli JAWO dla gastronomii...

2 Co zyskujesz kupując mrożone pierogi, kluski i naleśniki JAWO Szeroki asortyment, Jakość i bezpieczeństwo, Zdrowie i tradycyjny, polski smak, Wsparcie Producenta, Dostępność- logistyka

3 Zyskujesz- szeroki asortyment 11 rodzajów pierogów : ruskie, z grzybami i kapustą, z mięsem, staropolskie, ze szpinakiem, z wiśniami itp.

4 Zyskujesz- szeroki asortyment 4 rodzaje klusek: śląskie, leniwe, knedle z całymi owocami:

5 Zyskujesz- szeroki asortyment 3 rodzaje uszek: z mięsem, z kapustą i grzybami, z pieczarkami

6 Zyskujesz- szeroki asortyment 2 rodzaje pyz: z mięsem i bez mięsa.

7 Zyskujesz- szeroki asortyment Dania na patelnię: Dania na patelnię: krokiety, naleśniki, karminadle

8 Zyskujesz - szeroki asortyment Produkt skrojony na miarę: a) restauracje, bary – np. kluski, uszka, b) placówki zbiorowego żywienia- np. naleśniki, pierogi, knedle- chętnie kupowane przez szkoły, c) firmy cateringowe- np. krokiety, które można podać z barszczem na imprezach plenerowych, Możliwość wzbogacenia menu, Możliwość wzbogacenia menu, Długi termin przydatności, Długi termin przydatności, Łatwe i szybkie przygotowanie- oszczędność czasu. Łatwe i szybkie przygotowanie- oszczędność czasu.

9 Zyskujesz- Jakość i bezpieczeństwo Odpowiedzialność za bezpieczeństwo i zachowanie standardów jakościowych po stronie Producenta, System ISO 22000, Nowoczesne i regularnie kontrolowane maszyny, Ścisła kontrola temperatury, Podwójny dozór - sanitarnym i weterynaryjny, Podwójny dozór - sanitarnym i weterynaryjny, Dobra Praktyka Produkcyjna i Higieniczna - GMP i GHP, Dobra Praktyka Produkcyjna i Higieniczna - GMP i GHP,

10 Zyskujesz -zdrowie i tradycję Produkt wykonany ręcznie, bez konserwantów, sztucznych barwników, antyutleniaczy, emulgatorów, Tradycyjne, polskie receptury, niepowtarzalny smak, Żywność dostosowana do szybkiego tempa życia,

11 Zyskujesz – wsparcie Producenta Technologiczne: Technologiczne: 1)GDA, 2)Wartości odżywcze, 3)Ilości sztuk w opakowaniu, 4)Czas gotowania, 5)Sposób przygotowania.

12 Zyskujesz –wsparcie Producenta Handlowe: Handlowe: 1.Prezentacje prowadzone przez Przedstawicieli Regionalnych JAWO, 2.Informacje o produkcie, nowościach i promocjach,

13 Zyskujesz –wsparcie Producenta Marketingowe : Marketingowe : 1.Strona internetowa 2.Książka kucharska, 3.Wsparcie w punkcie sprzedaży naklejki, banery.

14 Zyskujesz – łatwy dostęp Produkty JAWO dostępne są w całej Polsce w: ponad 90 hurtowniach, (sprzedaż detaliczna i gastronomiczna), np. IGLOKRAK, JAGO, ponad 90 hurtowniach, (sprzedaż detaliczna i gastronomiczna), np. IGLOKRAK, JAGO, hurtowniach typowo gastronomicznych, np. FARUTEX, hurtowniach typowo gastronomicznych, np. FARUTEX, sieci MAKRO. sieci MAKRO.

15 JAWO sp. z o.o. ul. Bór 66 L Częstochowa Polskawww.jawo.pl


Pobierz ppt "Co zyskujesz kupując mrożone pierogi, kluski i naleśniki- czyli JAWO dla gastronomii..."

Podobne prezentacje


Reklamy Google