Pobieranie prezentacji. Proszę czekać

Pobieranie prezentacji. Proszę czekać

Wyniki egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe Zespół Szkół Gastronomicznych im. prof. Eugeniusza Pijanowakiego w Warszawie 2006/2007 r.

Podobne prezentacje


Prezentacja na temat: "Wyniki egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe Zespół Szkół Gastronomicznych im. prof. Eugeniusza Pijanowakiego w Warszawie 2006/2007 r."— Zapis prezentacji:

1 Wyniki egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe Zespół Szkół Gastronomicznych im. prof. Eugeniusza Pijanowakiego w Warszawie 2006/2007 r.

2 Etap pisemny Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie Nr 1 TGHPolska 98,4 % 93,3% 100 % 90,9% 94,6 % 89,1% zawódprzystąpiłozdało Technik hotelarstwa Technik organizacji usług gastronomicznych 53 Kelner 3735

3 Etap pisemny Technik hotelarstwa ZSG Polska czytanie ze zrozumieniem przetwarzanie danych bezpieczne wykonywanie

4 Etap pisemny Technik organizacji usług gastronomicznych czytanie ze zrozumieniem przetwarzanie danych bezpieczne wykonywanie ZSG Polska

5 Etap pisemny Technik organizacji usług gastronomicznych Zdający opanowali umiejętności- standardy: 2.2. – planować i oceniać jadłospisy codzienne i okolicznościowe, 1.2. – identyfikować systemy i techniki obsługi konsumenta 3.1. – stosować przepisy sanitarne 2.1. – określać wartość odżywczą i energetyczną potraw i napojów 3.4. – stosować zasady organizacji stanowisk, zgodnie z wymaganiami ergonomii Zdający mieli trudności: 1.3. – rozróżniać przyjęcia okolicznościowe z uwzględnieniem zasad nakrywania stołów i stosowanych metod obsługi 1.8. –określać temperaturę podawania potraw i napojów 3.5. – wskazywać sposoby udzielania pierwszej pomocy

6 Etap pisemny Kelner czytanie ze zrozumieniem przetwarzanie danych bezpieczne wykonywanie ZSG Polska

7 Etap praktyczny Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie Nr 1 zawódprzystąpiłozdało Technik hotelarstwa 6551 Technik organizacji usług gastronomicznych 5351 Kelner 3827 TGHPolska 78,5 %48,9% 96,2 %83.6% 71,0 % 60,5%

8 Etap praktyczny Technik hotelarstwa

9 Etap praktyczny Technik organizacji usług gastronomicznych –

10 Etap praktyczny Kelner

11 Technikum Uzupełniające K ucharz etapprzystąpiłozdało % zdanych egzaminów TU pisemny ,1%/ praktyczny ,5% % zdanych egzaminów Polska 88,2% 61,2%

12 Etap pisemny Kucharz

13 Etap praktyczny Kucharz

14 Etap pisemny Zasadnicza Szkoła Gastronomiczną zawódprzystąpiłozdało Kucharz małej gastronomii 6968 Cukiernik 2120 % zdanych egzaminów ZSG % zdanych egzaminów Polska 98,6% 88,2% 95,2% 70,9

15 Etap pisemny Kucharz małej gastronomii

16 Etap pisemny Cukiernik

17 Etap praktyczny Zasadniczej Szkole Gastronomicznej zawódprzystąpiłozdało Kucharz małej gastronomii 7069 Cukiernik 19 % zdanych egzaminów ZSG % zdanych egzaminów Polska 98,6% 94,1% 100% 97,6%

18 Etap praktyczny Kucharz małej gastronomii

19 Etap praktyczny Cukiernik

20 Etap pisemny część II - gospodarcza % prawidłowych odpowiedzi


Pobierz ppt "Wyniki egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe Zespół Szkół Gastronomicznych im. prof. Eugeniusza Pijanowakiego w Warszawie 2006/2007 r."

Podobne prezentacje


Reklamy Google