Pobieranie prezentacji. Proszę czekać

Pobieranie prezentacji. Proszę czekać

3. + 1 = 4 3 + 2 = 5 3 + 3 = 6 3 +

Podobne prezentacje


Prezentacja na temat: "3. + 1 = 4 3 + 2 = 5 3 + 3 = 6 3 +"— Zapis prezentacji:

1 3

2 +

3 1

4 =

5 4

6 3

7 +

8 2

9 =

10 5

11 3

12 +

13 3

14 =

15 6

16 3

17 +

18 4

19 =

20 7

21 3

22 +

23 5

24 =

25 8

26 3

27 +

28 6

29 =

30 9

31 3

32 +

33 7

34 =

35 10

36 3

37 +

38 8

39 =

40 11

41 3

42 +

43 9

44 =

45 12

46 3

47 +

48 10

49 =

50 13

51 3

52 +

53 11

54 =

55 14

56 3

57 +

58 12

59 =

60 15

61 1

62 +

63 3

64 =

65 4

66 2

67 +

68 3

69 =

70 5

71 3

72 +

73 3

74 =

75 6

76 4

77 +

78 3

79 =

80 7

81 5

82 +

83 3

84 =

85 8

86 6

87 +

88 3

89 =

90 9

91 7

92 +

93 3

94 =

95 10

96 8

97 +

98 3

99 =

100 11

101 9

102 +

103 3

104 =

105 12

106 10

107 +

108 3

109 =

110 13

111 11

112 +

113 3

114 =

115 14

116 12

117 +

118 3

119 =

120 15

121 Innowacja w metodzie Glenna Domana 100% pewności i gwarancja sukcesu w nauce czytania Odwiedź nas na:


Pobierz ppt "3. + 1 = 4 3 + 2 = 5 3 + 3 = 6 3 +"

Podobne prezentacje


Reklamy Google