Pobieranie prezentacji. Proszę czekać

Pobieranie prezentacji. Proszę czekać

Ostatnie spotkanie projektowe 12 czerwca 2014. Comenius Partner Schools Project 2012-2014 „Żywność – sprawa do przemyślenia” „ Food for thought” 1. Sprawozdanie.

Podobne prezentacje


Prezentacja na temat: "Ostatnie spotkanie projektowe 12 czerwca 2014. Comenius Partner Schools Project 2012-2014 „Żywność – sprawa do przemyślenia” „ Food for thought” 1. Sprawozdanie."— Zapis prezentacji:

1 Ostatnie spotkanie projektowe 12 czerwca 2014

2 Comenius Partner Schools Project „Żywność – sprawa do przemyślenia” „ Food for thought” 1. Sprawozdanie z realizacji zadań projektowych Ostateczna punktacja dla uczniów Lista osób biorących udział w meetingach Ankieta projektowa na stronie szkoły z Palermo 3.5. Sprawozdanie z prac w Comenius Teams, wystawa produktów Prezentacja strony internetowej projektu – p. Palonek Relacja z ostatniej wizyty projektowej w Bułgarii i Rumunii Wręczenie certyfikatów uczestnictwa oraz podziękowania.

3  Listopad 2012 Holandia ( Leeuwarden) i Belgia (Eeklo)  Justyna Piskorz IVbp, Justyna Pycek II cr,  Bartosz Borczuch i Dominik Rutana III ag  Luty, marzec 2013Niemcy ( Bad Reichenhall) i Polska (Kraków)  Alicja Hojcak I cr, Mateusz Głaz,  Mateusz Malisz II ag, Andrzej Ruchała IV bp  Maj 2013 Włochy ( Palermo) i Chorwacja (Sibenik)  Beata Sobczyk i Joanna Włodarska II cr, Bartosz Kościółek II ag  Listopad 2013Bułgaria (Warna) i Rumunia ( Onesti)  Dominika Kornaus, Wiola Kościółek, Rafał Pitera II ag  Marzec 2014Portugalia (Celorico de Basto) Iwona Bihuń, Izabela Leśniak, Karolina Tomczyk III ag  Kwiecień Maj 2014 Turcja ( Aydin) i Grecja (Trikala) Sylwia Tomczyk, Mateusz Ejankowski II cr W ciągu dwóch lat odbyło się sześć wizyt w szkołach partnerskich. Wyjechało 19 uczniów i 11 nauczycieli. Razem odbyło się 34 mobilności.

4 Co robić aby wyjechać ??? Lp.Ocena zachowanie ( pkt.) Ocena język angielski ( 0 – 10pkt.) Przyjęcie ucznia ze szkoły partnerskiej (20 pkt. /os.) Praca w grupie projektowej (0 – 10 pkt.) Konkursy, szczególne osiągniecia Razem

5 LpIMIĘ I NAZWISKOKLASAGRUPAOSTATECZNA PUNKTACJA 1Włodarska Joanna2crKaleta101 2Tomczyk Karolina2agStępień94 3Bihun Iwona2agStępień92 4Sobczyk Beata2crKaleta75 5Kornaus Dominika1agx75 6Borczuch Bartosz3agKaleta74 7Głaz Mateusz2agStępień73 8Tomczyk Sylwia1crBarteczko73 9Rutana Dominik3agKaleta72 10Kowalski Alan2agBarteczko72 11Mikulec Jakub1bpx70 12Pycek Justyna2crx67,5 13Kościółek Bartosz2agBarteczko66 14Kościółek Wioletta1agx66 15Piskorz Justyna4bpS+B+B62 16Leśniak Izabela2agStępień59 17Greliak Alina2agBart+Stęp59 18Ejankowski Mateusz1crx54 19Wałach Dominika2agBiernat50 20Piskorz Daria2agx50 21Isbrandt Kamil2agBarteczko50 22Wilczek Angelika2crKaleta48 23Hojcak Alicja1crBarteczko47 24Ruchała Andrzej4bpStęp+Bart46 25Roman Maciej3agBarteczko46 26Maćkowska Paulina2crKaleta45,5 27Bykowska Daria2crBier+Kal42,5 28Patoła Karolina3bpBarteczko42 29Przybylska Joanna2crKaleta41,5 30Jarosz Justyna3crBiernat41 31Talar Kamil2agStępień39 32Suder Justyna2crKaleta37,5 33Pitera Rafał1agStępień36 34Mateusz Jedynak2agStępień36 35Chochowska Gabriela2crStępień36 Chudyba Jakub2bpx36 37Malisz Mateusz2 agx34 Ostateczna, końcowa punktacja dla uczestników projektu

6  Szkolny koordynator projektu – Ewa Seliga  Grupa językowa, redakcja gazetki projektowej – p. Joanna Barteczko-Kocjan, p. Paulina Zdziejowska  Psychologiczne aspekty konsumpcji – p. Barbara Biernat, p. Paulina Zdziejowska  Żywność a reklama i media – p. Małgorzata Kaleta  Zdrowy styl życia a aktywność fizyczna – p. Robert Stępień, p. Ewa Kasperek  Opiekun grup uczniowskich – p. Paulina Zdziejowska  Gazetka projektowa – p. Jerzy Parketny  Strona internetowa projektu Comenius school teams – szkolne grupy tematyczne

7  4 wydania gazety projektowej.  Książka kucharska.  „Wall painting” na II piętrze.  Wystawy tematyczne.  Tablice ze zdjęciami z wyjazdów.  Gablota z pamiątkami z wyjazdów.  Plakaty, prezentacje multimedialne, albumy, itp. Powstało wiele produktów projektu

8 Ankieta projektowa   Questionnaire  Food habits-inquiry  Do you think you eat healthful?  How many times do you eat daily?  Do you know how many joules you get daily?  Do you read the labels of the products you buy?  How much liquid do you consume daily?  Can you control your appetite?  Does the income of your family have an impact on your family’s diet?  Does the stress affect your food habits?  Do you do sports?  You are:  Age:  Country:

9 Strona internetowa /

10 Dziękujemy


Pobierz ppt "Ostatnie spotkanie projektowe 12 czerwca 2014. Comenius Partner Schools Project 2012-2014 „Żywność – sprawa do przemyślenia” „ Food for thought” 1. Sprawozdanie."

Podobne prezentacje


Reklamy Google